PALVELUMME

ASIANTUNTIJAPALVELUT

Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus vaativista ICT -projekteista. Tarjoamme asiakkaillemme sopivimmat IT-ratkaisut nopeallakin aikataululla, ohjelmistokehityksen kaikissa vaiheissa.

Meidät tunnetaan laadukkaasta toiminnasta, luotettavuudesta ja henkilöstön erinomaisesta ammattitaidosta. Tuemme ohjelmistokehitysprojekteissa rohkeasti myös asiakkaan omien prosessien kehittämistä ja autamme uusien toimintatapojen käyttöönotossa – ketteriä menetelmiä hyödyntäen.

Ydinosaamisemme:

  1. Ohjelmistoarkkitehtuuri
  2. Ohjelmistokehitys
  3. Projektin johtaminen

PROJEKTIPALVELUT

Onko teillä ohjelmistoidea, mutta kaipaatte tukea järjestelmän rakentamisessa? Meillä on ammattitaitoa ja vahvaa osaamista useissa eri ohjelmointiteknologioissa. Tunnemme hyvin kehitysprojektien osa-alueet arkkitehtuurisuunnittelusta toteutukseen ja testaukseen sekä ohjelmistojen asennukseen. Toteutamme ohjelmistoprojektit dynaamisesti ja ketteriä menetelmiä hyödyntäen. Asiakkaamme saa laadukkaan ohjelmistotuotteen markkinoille nopeammin ja pienemmin kustannuksin.

KOULUTUSPALVELUT

Koulutuspalvelumme muotoillaan aina asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Kartoitamme tarpeen ja suunnittelemme koulutuksen tavoitteet yhdessä asiakkaan kanssa. Henkilöstömme syvällinen asiantuntemus ja vahva koulutusosaaminen takaavat laadukkaan ja tuloksellisen koulutuskokonaisuuden.

Koulutusteemamme ovat: